VANDALI , DAR SINCERI!! SINCERI, DAR VANDALI!

" Pana cand , Doamne, voi striga fara ca sa ma asculti si voi ridica glasul meu catre Tine din pricina silniciei, fara ca Tu sa ma izbavesti?
Pentru ce ma lasi sa vad nedreptatea si privesti apasarea? Prapadul si silnicia sunt in fata mea, certuri si galcevi se isca! 
Pt aceasta , legea nu are nici o tarie si dreptatea nu se arata niciodata; cel nelegiuit biruie pe cel drept, iara judecata iese stramba. Aruncati privirea printre popoare, fiti cu bagare de seama si inspaimantati-va, caci se savarseste in vremea voastra un lucru pe care voi nu l-ati crede, daca l-ar povesti cineva."
            proorocul Avacum, anul 400 I.H.
                            (cap.1,vers.2--5)

Este iata, a cincea noapte de proteste in tara, contra guvernarii actuale.cum s-a ajuns aici, stim fiecare, de-a lungul celor 22 de ani post decembristi.imi retin resentimentele legate de actuala putere.vreau insa sa insist asupra unui aspect care ma deranjat profund. Este vorba despre atitudinea unei parti a mijloacelor media, la adresa "vandalilor", a dusmanilor democratiei" ,a "maimitelor fara creier", care au produs pagube in Bucuresti.
   Domnule Cristian Tudor Popescu,si alti formatori de opinie, uitati ca voi i-ati cladit pe acesti"nemernici". Sunt produsul mass-media acestor ani. Voi insiva ati trait rebeli, sugand bani din sistemul ticalosit,  pentru  a creea din fii vostrii niste monstrii  care, nemuncind pt un bun al lui, nu stiu nici sa respecte  munca altuia.  Asta daca tot ii vezi monstrii. Dar au dovedit ca stiu sa isi gandeasca un atac tactic asupra jandarmeriei, au stiut sa se grupeze. ca nu au invins lupta cu jandarmii , e din cauza raportului de forte. Dar , uite ca fara ei, doar cu pensionarii lihniti de foame, si speriati ca mor si nu au bani pt ortu popii, nu ajungeau partidele astea la un dialog, si nu era bagata in seama vocea poporului de rand.
  Imi spuneti ca astia sunt membrii ai galeriilor de fotbal? te-ai intrebat, tu, jurnalist , ce ii face pe ei sa se manifeste violent atat pe stadion cat si pe strada? Eu imi amintesc cu placere cand puteam merge cu tatal meu la stadion, si apoi cu prietenii, fara sa imi fie frica de faptul ca imi rupe cineva un scaun in cap.  Acum fenomenul este ca iti este frica sa iti lasi  copilul ziua in amiaza mare sa se duca la  joaca. vem locuri de joaca amenajate, si ingradite cu plasa inalta de 3, 4 metrii, pazite de gardieni. timerii astia sunt produsul si al meu, al parintelui de copii ce sunt.  Violenta fizica  descopera frustrari puternice interne. Si ce mai poti iubi la  tara asta????
 Purtam toti o vina colectiva pt acesti tineri, care , neavand un loc de munca bine platit, neavand un ban in buzunar, irosind toate formele de refuz al actualului sistem asa zis democratic, al Romaniei, incearca sa se faca auziti asa. peste ani, 5 sau 6 , se vor uita si ei in urma , poate cu uimire , de ceea ce au putut fi in stare la anii acestia.Daca forma de manifestare nu este tocmai cea adecvata,  arati voi, minti luminate, cum sa schimbe situatia de fapt a Tarii. De doua decenii va scremeti sa gasiti solutii pt tara asta. De fapt va prefaceti. pt ca stiti solutiile, dar va e comod sistemul. Va e comod, si e sprijinit masonic, si atunci sigur nu vreti sa va puneti rau cu cei ce vor sa stapaneasca lumea.Si de ce ati face-o? nu sunteti vesnici, si vremelnicia voastra o vreti sa semene cu cea a unui vierme:atat timp cat organismul e viu, nu il puteti consuma, viermilor; cand moare, voi ii sunteti stapani. De acea tineti tara asta in coma, in speranta ca vorba poporului roman "BOALA LUNGA , MOARTE SIGURA" , se va adeveri. 
Si daca  societatea a ajuns sa nu mai poata rabda talpa voastra, a trepadusilor  masonici, ii numiti vandali? Ti se pare anapoda si nu poti pricepe ce tupeu are poporul asta , ca vrea sa arate ca este inca o forta? O forta neorganizata, ca un haos dinaintea facerii lumii. DAR ESTE HAOSUL DINAINTEA FACERII LUMII. Noi, generatia care a visat la blugi, la pepsi, la  televizor liber, la magazine pline, ne-am implinit visul. Noua  ne-au adormit  constiintele. Detinutilor politici din Pitesti, Gherla, Aiud, le-a adormit constiinta nenea Ilici cu cateva hectare de pamant, si o suma comoda , scutiri de taxe
 (de aceea il iubesc pe Petre Tutea, ca a refuzat orice astfel de drepturi). Ei nu mai striga impotriva neocomunistilor care ne-au condus post decembrist. Tineretul asta vulcanic are un viitor in fata!!!  Ati vrea  sa il ingroape in comoditatea  in care traim noi, generatia pacalici, nici democrati nici comunisti,???? 
Iesiti fratilor in strada!!! nu vedeti ca v-au dat jucarii sa uitati sa mai socializati cu adevarat la un fotbal pe maidan? V-au inoculat gandul ca dusmanul vostru este echipa adversa de fotbal. Nu!!! dusmanul vostru e sistemul asta pseudodemocratic. V-au impins in dube de politie , si v-au dat si amenzi , sa nu aveti oricum de unde le plati. La nevoie , va fac si cazier, sa nu mai aveti acces in veci la un loc de munca cinstit.Daca taceti nu aveti nimic de castigat. Daca urlati , nu va aude nimeni. Daca stricati bunuri ....iata, ca se intoarce guvernul la ganduri mai bune, Arafat e primit in staf , si partidele ai caror lideri, in taina beau sampanie impreuna, iar pe fata sunt dusmani de neimpacat. Toate acestea pe carca impozitelor platite de noi toi.
CINSTE VOUA!!!!  Ati dovedit ca poporul asta mai are o forta.  Nu voi sunteti anormalii. Noi, cei ce ne uitam in gura astora care ne-au mintit 22 de ani. Daca il lasati pe Basescu in scaun, vor prinde curaj cei de dupa el. Daca il dati jos, si nu oricand, acum, indiferent cine vine dupa el, va sti ca Romania are inca eroi in viata. Nu aveti ce pierde! Ati pierdut parintii plecati prin strainatati sa va creasca. Ati pierdut prietenii inecati in alcool si droguri, pt a uita realitatea asta mizera in care traiesc.  ATI PIERDUT COPILARIA SI TINERETEA!!! Nu va pierdeti demnitatea. De vor sa va bage pumnul in gura, nu au decat.Lasi sunt destui in tara. Nu fiti si voi. Noi, generatia 70, am dat sange la Universitate, si am cumparat cateva ceasuri de libertate. CATEVA CEASURI, in amintirea carora traim si acum. Am devenit comozi. avem copii, si ne e teama pt ei. dar nu mai facem nimic.Nu mai avem sange . AU MURIT EROII IN DECEMBRIE SANGER, SI AM RAMAS NOI, LASII!!!! Generatia voastra trebuie sa isi dea si ea eroii ei. Acum sangele nu mai e de pret. Mor oameni multi.Dar de eroism e nevoie.  
Sa nu priviti peste anii vostrii si sa simtiti gustul amar al pacatului de a nu fi avut curajul sa spuneti ce ganditi!!! 
Spune un proverb oltenesc:" DREPTATEA MOARE CU CAPUL SPART!!!"Mai bine asa decat traind mancand ....rahat!!!

"Si am vazut o alta fiara ridicandu-se din pamant si avea coarne asemenea  mielului, dar  graia ca un balaur. Si face semne mari, incat si foc face sa se coboare din cer, pe pamant , inaintea oamenilor.[...]
Si ea ii sileste pe toti pe cei mici, pe cei mari, si pe cei saraci si pe cei bogati, si pe cei slobozi si pe cei robi ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte,incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
AICI E INTELEPCIUNEA. CINE ARE PRICEPERE SA  SOCOTEASCA NUMARUL FIAREI; CACI ESTE NUMAR DE OM. SI NUMARUL EI ESTE 666!"{ Apocalipsa. 13}


In acest clip, la sfarsit,  paturile placerilor ajung cosciuge!!!
Asta am trait noi , voi aveti dreptul la o altfel de viata!
Si drepturile nu se dau, SE CASTIGA!!!!



Comentarii

Postări populare