PROGENITURI ATEE



Azi Biserica Ortodoxă Română, face pomenirea tuturor sfinţilor români.
  Adică, pomenim pe toţi sfinţii pe care ia dat neamul acesta chinuit, de la sf Sava de la Buzau, Dar mai bine zis de la Sfinţii Martiri Zoticos, Attalos, Camasis şi Filipos, de la Niculiţel, Tulcea, pana la ultimul preot omorât ieri în biserică. Neamul nostru creştin a ajuns să intre în sf biserică pt a îsi omorî preoţii.  Sunt unul dintre oamenii care, pe timpul satisfacerii stagiului militar, am avut bucuria să îl văd slujind pe părintele omorât ieri, in ajunul comemorării sf romani, ucisi de comunişti in inchisori, de neocomunişti pe străzi. Ce viitor mai asteptaţi ateilor români de la poporul ăsta pe care l-ati indobitocit vreme de 80 de ani? Roadele propagandei voastre ateiste au  inceput sa se vadă. Şi progeniturile create de voi, vor termina cu noi, cei credincioşi , că am rămas o mână, si vă vor lua pe voi în furci. Ve-ti păţii ca tatăl vostru, Nicolae Ceauşescu, care a murit de mâna omului nou, pe care insuşi la creat. Comuniştii au umplut pământul Aiudului de sângele martirlor şi cerul de sfinţi. Voi umpleţi acum şi pardoseala Bisericilor de sângele credincioşilor. Daca Dzeu nu există, de ce luptaţi impotriva lui, zănaticilor? Daţi foc Romei celei noi, plină de păcatele deşănţate, ca Nero,şi veţi sfârşi ca el, după ce veti ajunge să vă omorâţi şi propria mamă, nu înainte însă de a o poseda, că oricum, nu mai aveţi nimic moral în voi. Nu vedeţi că ura voastră naşte monştrii? Nu mai aveţi valori să le umpleti de balele voastre, si aţi tăbărât, ca şi comuniştii, pe ultimul refugiu al românilor, si al omului  sugrumat de biruri şi minciuni.  Nouă, credincioşilor, omorându-ne , ne daţi cerul! Putem muri; oricum datori suntem cu-o moarte toţi. Dar ce faceţi voi, in lumea plină de ură şi de bale şi jeg moral pe care aţi clădito???
 
    Ei da. sunt trist azi, nu pt preotul ucis, ci pt rânjetele voastre satisfacute, antihristilor, fiare ce vă excitaţi la mirosul de sange, precum javrele care miros partenerele sub coadă. Noi, creştinii am lăsat in urma o mostenire culturală inegalabilă, şi în arhitectură, şi în sculpură. şi în poezie, şi în etică, si în psihologie, şi in toate ramurile vieţii socio-culturale. Nu vă vedeţi roadele???? Nu vă vedeti mizeria  microbiană în care vreţi să afundaţi omenirea??? 
Noi am fost măreţi 2000 de ani. Voi veţi fi de plâns, când, după ce veţi crede că aţi terminat cu noi, vă veţi lupta intre voi, mâncându-vă unii pe alţii, pt ca semănând vânt, culegea-veţi furtună! Aşa au facut inaintaşii voştrii. Nici măcar nu sunteţi inediţi.

Comentarii

Postări populare