CLIPE FRUMOASE DIN VIAȚĂ











Mă gândeam deunăzii cât de repede înfășcăm de la viață clipele frumoase . Le îngurgităm, le înfulecăm grăbiți, parcă nici gustul lor nu îl simțim.... clipele grele ale vieții lasă un gust amar în oasele gurii, o greutate pe inimă, o rupere de clipe din viață, de ore, de decenii...de....tot!!!! Clipe frumoase din viață, vă așteptam atât de mult, și când ați venit, v-am trăit grăbit. Vis și fum , val și suflare de vânt sunteți voi, clipe frumoase din viață. Stai omule și rumegă-ți viața. Stai prietene , mai stai lângă mine. probabil acest salut de desparțire o să aibă ecou până dincolo de moarte. Dar hai să ne bucurăm acum unul de altul. Sigur după Soare este ploaie și vânt și îngheț. Caldă clipă frumoasă din viață, dezgheață din mine răceala . Prinde-mi în mâinile tale mâinile mele tremurânde de atâta așteptare, și învață-le să nu se mai grăbească; să facă din tine, clipă frumoasă din viață, minut, și oră , și an și deceniu și ...TOT . Căci asta-ți e valoarea . tu, clipă frumoasă din viață ești tot. Căci și lacrimi de-au curs, ele -au adăpat rădăcina clipei frumoasă din viață. CLIPĂ FRUMOASĂ DIN VIAȚĂ, ADU-MI IARĂ ZÂMBET PE FAȚĂ, ȘI INIMA MEA MI-O DEZGHEAȚĂ , TU, CLIPĂ FRUMOASĂ DIN VIAȚĂ.
Am fost pe 2 aprilie 2013 la concertul lui Tudor Gheorghe, ținut în Călărași , urbe de baștină a mea. Cu înfrigurare așteptam împlinirea acestui vis al meu: să-l ascult cântând la câțiva metrii de mine. Și nu mi-am permis luxul să nu savurez fiecare moment al spectacolului „Ce-am avut și ce-am pierdut” mai jos am pus un mic moment muzical și de recitare a unuei povestiri de Marin Sorescu.  Când Maestrul a plecat după scenă și sala îl aplauda , eu nu am înteles cum au trecut două ore din viață. Tudor Gheorghe mi-a dat 2 ore din viața lui, iară eu nu știu când le-am hăpăit. 
    Atunci mi-am amintit câte ore am dăruit și eu prietenilor mei.Câți au apreciat? câți au scuipat apoi obrazul, pentru ca în scurt timp, când nevoile lor i-au împins au au venit și m-au lins. uneori, recunosc m-am lăsat lins. Am vrut să văd până unde le merge neobrăzarea, poate; sau poate chiar nu aveam timp de ei. Am atâția prieteni care mă iubesc că nu am timp să fug nici din fața gurilor care mă scuipă, nici din fața limbilor care mă ling.
   Nu mă puneți să vă spun despre spectacol. Am mai spus adesea: în fața marilor bucurii , ca și în fața marilor tristeți sufletul meu rămâne mut. Pentru mine El, mnealui, Domnul Tudor Gheorghe rămâne un mare om de cultură și un român care știe să respire aer curat și liber în propria-i țară. Am vrut să vă împărtășesc și vouă din trăirile mele la început de April. 



Comentarii

Livius a spus…
Bine ai revenit fratioare imi era dor de postarile tale:)
Si sa fiu in ton cu postarea...daruieste si cate o postare pe aici...pana la urma eu,tu,noi suntem doar ceea ce daruim.
La cat mai multe clipe frumoase...
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim a spus…
If there are things that are not verified
from other sources. When you start getting good ranking on top search engines' page result. The Penguin Update is set to become increasingly less and less accepting of black hat -- or, more often, incompetent -- Seo.

Feel free to surf to my weblog; business search engine optimization

Postări populare