IN NOAPTEA SFANTA , DE CRACIUN, PE DRUMUL NINS DE LUNA, TREI MAGI CALARI, CU SUFLET BUN, ALEARGA IMPREUNA.... DE UNDE VIN? CUM SE NUMESC? CE DORURI II FRAMANTA? SI INCOTRO CALATORESC, CA INIMA LOR CANTA?!

Ma folosesc de linistea barlogului meu pt a va bucura sufletul cu caldura a trei cuvinte rostite de trei mari crai ai rasaritului ortodox romanesc.  rupeti-va putin timp si ascultatii. nu va va parea rau. inca o data SABATORI FERICITE. 
  Despre Nasterea Mantuitorului din Fecioara Maria, voi scrie cateva randuri, dupa sarbatori, cand am sa fiu ceva mai liber. 

IN CLIPURI SUNT  3 MARI PARINTI AI ORTODOXIEI ROMANESTI PE TOTI TREI I-AM CUNOSCUT, ATAT CAT MI-A FOST DAT SA II CUNOSC. PARINTELE ARSENIE PAPACIOC, DE LA TECHIRGIOL, PAR, TEOFIL PARAIAN DE LA SAMBATA DE SUS, SI PARINTELE VISARION IUGULESCU, DIN  BUCURESTI, ULTIMULUI PUNANDU-I SI UN CLIP CU LINISTITOAREA LUI CANTARE. 
TOTI TREI AU TRECUT LA CELE VESNICE. 
PT MINE EI AU FOST CEI TREI CRAI CARE MI-AU INTAMPINAT NASTEREA PRUNCULUI IISUS IN IESLEA SUFLETULUI MEU. 23 DECEMBRIE 2011, BARLOG, ORA H 2.10 A.M.

Comentarii

Razvan a spus…
test
Anonim a spus…
test anonim

Postări populare