REVOLTAT



Am predicat in piete si in targuri si in sinagogile voastre, si acum veniti cu sabii si ostasi sa ma  prindeti, ca pe un talhar??? videoclipul de sus este filmat in fata politiei elene, cand l-au arestat pe staretul Manastirii Vatopedu, din sf munte Athos. 
L-am cunoscut personal, atat cat ii este posibil unui pelerin sa cunoasca un staret de manastire, intr-o scurta vizita la Vatopedu. Stirea arestarii acestui om, in noaptea ajunului, m-a mirat mult. Un batran  calugar, seful unei institutii care are meritul de a fi ambasadoarea Greciei peste tot in lume,  este inconjurat cu nave de razboi, cu oameni inarmati pana in dinti, desi cu cateva ore inainte a  confirmat faptul ca se va prezenta singur la sediul politiei. Actiunea a inceput in urma unui proces ce dureaza de 3 ani de zile, nefinalizat, arestarea este preventiva, pt ca....parintele Efrem, reprezinta un pericol pt societatea elena, si poate iara savarsi infractiunea pt care este cercetat. adica mai poate vinde terenuri ale manastirii.  
Fratilor, daca pe un astfel de om, cu atat de mare recunoastere si sprijin international, niste unelte ale masonilor  pot sa il terfeleasca in astfel de scandaluri, ganditi-va ce se-a intampla cu noi, cei mici care luptam cu aceleasi fiare. de aceea trebuie sa ramanem uniti, am atasat mai jos un link, in care puteti semna o adeziune de sprijin pt parintele  vatopedin, Efrem. 
Legile sunt facute pt a ii scapa pe hoti, caci hotii le fac.
Uitati-va cata armata pun in miscare pt un mosneag  , si ceea ce vedeti nu e totul. Au inconjurat sf. Munte Athos  cu forte ale pazei de coasta. Popor declarat 99 % ortodox, popor confruntat cu mari scandaluri de coruptie la nivel inalt,  gaseste de cuviinta sa aresteze pe staretul celei mai insemnate manastiri atonite(unde este inchinoviat si fiul lui Octavian Cotescu) in noapte sfanta de Craciun. http://www.freegerontaefraim.com/ro/2011/12/24/6/
Acest link, da detalii  si despre  situatia parintelui, care , este si suferind pe deasupra
.Lumea din clipul de sus , striga "AXIOS" inseamna "vrednic este" si se striga de multime cand un om este ridicat in rangul preotiei . frumoasa manifestare a grecilor de rand.  Traim  vremuri ahristice, pregatitoare celor antihristice. .. mai jos am postat o mica filmare din timpul liturghiei de la vatopedu, cantarea "sfinte Dumnezeule", pt cunoscatori. Rupeti-va din timp si urmariti fastul bizantin al sujbelor vatopedine.


Nu am crezut sa traiesc sa o vad si pe aceasta. Sunt mai mult ca sigur ca  ceea ce proorocea un parinte prin Bucurestii anilor 93 , 98, se implineste de acum : TINERILOR, COPILASII MEI... VIITORUL VOSTRU L-AU MANCAT CAIINII !!!" 
Acum e vremea sa punem mana pe armele credintei, ale condeiului, sa luam atitudine fiecare in domeniul nostru , si sa kle aratam ca suntem inca un POPOR, ca inca nu am  ajuns o POPULATIE, si, in fiecare noapte, sa punem genunchii la rugaciune. Sa ne rugam si noi, ca si Petru apostolul, scurt dar din strafunduri de inimi disperate, cand corabia lor era pe mare invaluita de furtuna, si Iisus dormea." SCOALA DOAMNE, MANTUIESTE-NE CA PIERIM!!!"

                                                        28 DECEMBRIE 2O11
                                                   barlog

Comentarii

Vali a spus…
Ufff,asa frumos scri si adevarat,dar toti oameni uita sa se mai gandeasca si la bine,toata lumea alearga sa supravietuiasca si sa traiasca mai bine.Iar in alergatura asta uitam sa ne oprim macar pentru o secunda sa realizam ca tot ce ne este dat de Dumnezeu,noi le distrugem.O secunda daca ne-am opri sa admiram iarba,cerul,pasarile si tot ce ne inconjoara poate vom realiza ca de fapt raiul este aici pe pamant.

Postări populare